Maatschappelijke organisaties

Vrijwilligers werven voor een organisatie is maatwerk. Voor welk werk worden vrijwilligers ingezet en waarom? De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt helpt bij het zoeken van de juiste man of vrouw op de juiste plek in de organisatie. Wilt u meer weten over het werven van vrijwilligers? Neem dan contact op. 

Workshops

We volgen de ontwikkelingen rond vrijwillige inzet en maatschappelijk betrokken projecten op de voet. We vertalen die ontwikkelingen naar praktische workshops waarin u wordt uitgedaagd nieuwe kennis toe te passen op uw organisatie en naar uw situatie. Onderwerpen varieren van het begeleiden vanuit talenten, mindful vrijwilligerswerk doen tot fondsen en subsidies werven.

Projecten

We coördineren lokaal grote vrijwilligersprojecten zoals NL Doet of maatschappelijke stages. U kunt daar als maatschappelijke organisatie op meeliften. Dat kan op het gebied van publiciteit, zo kunt u profiteren van de landelijke bekendheid van NL Doet. Wie meedoet aan maatschappelijke stages kan genieten van de frisse wind die jonge vrijwilligers laten waaien door de organisatie. We kiezen de projecten zorgvuldig en sluiten daarbij aan op de trends in het maatschappelijke veld.

Netwerk & inspiratie

De vrijwilligerscentrale organiseert netwerk- en inspiratiebijeenkomsten voor iedereen die met vrijwilligers werkt. Soms voor bestuursleden van vrijwilligersorganisaties, dan weer voor coördinatoren van vrijwilligers. Soms prikkelend, soms informatief maar altijd gezellig.

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Maandelijks zijn er nieuwe workshops, projecten en bijeenkomsten. In onze digitale nieuwsbrief houden we u daarvan op de hoogte. Plus een flinke portie informatie en inspiratie gericht op uw werk en werkveld. Schrijf in voor de nieuwsbrief en kijk bij nieuws voor workshops.

Nieuwe vacatures

19 september 2018

Restaurant vrijwilliger

Vindt u het leuk om gastvrouw of gastheer te zijn in het restaurant en aan tafel te bedienen?.... lees meer

18 september 2018

Gastheer / Gastvrouw

Het Helen Dowling Instituut biedt psychologische zorg aan mensen met kanker, alsook hun directe... lees meer

18 september 2018

Leuke activiteiten met onze bewoners

MBO-4 Zoek je meer dan zomaar werk als vrijwilliger? Wil jij tijd doorbrengen met onze cliënten?... lees meer

17 september 2018

De rol van vrouwen in onze maatschappij

Kiera is een jongedame van 25 jaar. Zij heeft interesse in onderwerpen zoals de rol van de vrouw... lees meer

bekijk alle vacatures