Maatschappelijke organisaties

Vrijwilligers werven voor een organisatie is maatwerk. Voor welk werk worden vrijwilligers ingezet en waarom? De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt helpt bij het zoeken van de juiste man of vrouw op de juiste plek in de organisatie. Wilt u meer weten over het werven van vrijwilligers? Neem dan contact op. 

Workshops

We volgen de ontwikkelingen rond vrijwillige inzet en maatschappelijk betrokken projecten op de voet. We vertalen die ontwikkelingen naar praktische workshops waarin u wordt uitgedaagd nieuwe kennis toe te passen op uw organisatie en naar uw situatie. Onderwerpen varieren van het begeleiden vanuit talenten, mindful vrijwilligerswerk doen tot fondsen en subsidies werven.

Projecten

We coördineren lokaal grote vrijwilligersprojecten zoals NL Doet of maatschappelijke stages. U kunt daar als maatschappelijke organisatie op meeliften. Dat kan op het gebied van publiciteit, zo kunt u profiteren van de landelijke bekendheid van NL Doet. Wie meedoet aan maatschappelijke stages kan genieten van de frisse wind die jonge vrijwilligers laten waaien door de organisatie. We kiezen de projecten zorgvuldig en sluiten daarbij aan op de trends in het maatschappelijke veld.

Netwerk & inspiratie

De vrijwilligerscentrale organiseert netwerk- en inspiratiebijeenkomsten voor iedereen die met vrijwilligers werkt. Soms voor bestuursleden van vrijwilligersorganisaties, dan weer voor coördinatoren van vrijwilligers. Soms prikkelend, soms informatief maar altijd gezellig.

Op de hoogte blijven van wat we doen?

Maandelijks zijn er nieuwe workshops, projecten en bijeenkomsten. In onze digitale nieuwsbrief houden we u daarvan op de hoogte. Plus een flinke portie informatie en inspiratie gericht op uw werk en werkveld. Schrijf in voor de nieuwsbrief en kijk bij nieuws voor workshops.

Nieuwe vacatures

5 november 2018

Hier is Rene

René is 48 jaar en woont op Bomenhof 1 op het terrein Dennendal in Den Dolder. Als hij goed in... lees meer

2 november 2018

Je kookkunst delen en samen eten?

Welke lieve vrijwilliger wil gezellig kokkerellen met Peter, 25 jaar. Hij houdt van koken, maar... lees meer

26 oktober 2018

Gastheer / Gastvrouw

Het Helen Dowling Instituut biedt psychologische zorg aan mensen met kanker, alsook hun directe... lees meer

24 oktober 2018

Computerhulp gezocht

De Wijngaard is een verpleeghuis in Bosch en Duin. Onze cliënt is een blinde spastische man met... lees meer

bekijk alle vacatures