Projecten

Maatschappelijke projecten

In gemeente De Bilt vinden verschillende maatschappelijke projecten plaats. Daarnaast coördineren we zelf verschillende projecten op het gebied van vrijwillige inzet zoals Kansrijk vrijwilligerswerk, STERK door vrijwilligerswerk en Taalpunten De Bilt.

NLdoet

Dit jaar namen bijna dertig maatschappelijke organisaties en honderden vrijwilligers in gemeente De Bilt aan NLdoet, de grootste landelijke vrijwilligersactie. Tijdens deze actie krijgen maatschappelijke organisaties de kans om in een weekend een achterstallige klus geklaard te krijgen en ontvangen ze daarvoor bovendien een flinke financiële tegemoetkoming. NLDoet brengt altijd veel vrijwilligers op de been en is bovendien mooie publiciteit voor vrijwillige inzet in het algemeen. Reden genoeg om het project NLdoet in de gemeente De Bilt te coördineren en stevig op de kaart te zetten. Doe ook mee!

Kansrijk Vrijwilligerswerk

Met het project Kansrijk Vrijwilligerwerk worden inwoners van Gemeente De Bilt gestimuleerd om naar vermogen te participeren. Jongeren, ouderen, mensen met (functionele) beperking, (vrijwillige) inburgeraars, mensen met een chronische ziekte. Vrijwilligerswerk doen betekent dat je actief meedoet aan de samenleving. En dat is het doel van Kansrijk Vrijwilligerswerk.

Ook meedoen? Neem contact met ons op.

Nieuwe vacatures

15 februari 2019

Vrijwilliger Inloop voor daklozen

Heb je tijd om onze bezoekers aandacht te geven, waardoor hun wereld weer wat groter wordt? Dan... lees meer

5 februari 2019

Klusjesman of vrouw

Ons Ontmoetingshuis op Berg en Bosch is nu een paar maanden open en we zijn erg tevreden over de... lees meer

31 januari 2019

Vrijwilligers huisbezoeken

MENS De Bilt zoekt nieuwe vrijwilligers voor het team ‘Informatief Huisbezoek’ . Je bezoekt... lees meer

29 januari 2019

Front Office Medewerker / Receptionist (m/v)

WVT zoekt vrijwilligers voor de functie van Front Office Medewerker / Receptionist (m/v) lees meer

bekijk alle vacatures