Doe mee met NLdoet 2019 en vraag een financiële bijdrage aan voor uw klus!

publicatiedatum: di 13 november 2018

Maatschappelijke organisaties in gemeente De Bilt opgelet! Dit is jullie kans om weer een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019!

Meedoen?
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!
Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan aan op deze website en doe mee!
Financiële bijdrage
Vanaf 1 november 2018 tot 31 januari 2019 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet klussen. Let op: op = op!
Je hebt niet automatisch een financiële aanvraag gedaan als je een klus op de site hebt aangemeld. Hiervoor geldt nog een extra stap in Mijn Oranje Fonds. Ons campagneteam beoordeelt alle aanvragen. Indien je een aanvraag hebt ingediend ontvang je binnen 3 weken uitsluitsel.

Ga voor meer informatie https://www.nldoet.nl/ en meld uw organisatie aan

Persoonlijk advies nodig?
Maar hoe pakt u dat nou aan? Welke klussen zijn geschikt om aan te bieden tijdens NLdoet en hoe organiseert u zo’n dag? De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt denkt hierin graag met u mee en biedt advies. U kunt contact met Jolijn Jurgens opnemen via j.jurgens@mensdebilt.nl of 06 1700 7462

 

Actueel nieuws | Nieuwsarchief

Nieuwe vacatures

15 februari 2019

Vrijwilliger Inloop voor daklozen

Heb je tijd om onze bezoekers aandacht te geven, waardoor hun wereld weer wat groter wordt? Dan... lees meer

5 februari 2019

Klusjesman of vrouw

Ons Ontmoetingshuis op Berg en Bosch is nu een paar maanden open en we zijn erg tevreden over de... lees meer

31 januari 2019

Vrijwilligers huisbezoeken

MENS De Bilt zoekt nieuwe vrijwilligers voor het team ‘Informatief Huisbezoek’ . Je bezoekt... lees meer

29 januari 2019

Front Office Medewerker / Receptionist (m/v)

WVT zoekt vrijwilligers voor de functie van Front Office Medewerker / Receptionist (m/v) lees meer

bekijk alle vacatures