Doe mee met NLdoet 2019 en vraag een financiële bijdrage aan voor uw klus!

publicatiedatum: di 13 november 2018

Maatschappelijke organisaties in gemeente De Bilt opgelet! Dit is jullie kans om weer een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019!

Meedoen?
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!
Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan aan op deze website en doe mee!
Financiële bijdrage
Vanaf 1 november 2018 tot 31 januari 2019 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet klussen. Let op: op = op!
Je hebt niet automatisch een financiële aanvraag gedaan als je een klus op de site hebt aangemeld. Hiervoor geldt nog een extra stap in Mijn Oranje Fonds. Ons campagneteam beoordeelt alle aanvragen. Indien je een aanvraag hebt ingediend ontvang je binnen 3 weken uitsluitsel.

Ga voor meer informatie https://www.nldoet.nl/ en meld uw organisatie aan

Persoonlijk advies nodig?
Maar hoe pakt u dat nou aan? Welke klussen zijn geschikt om aan te bieden tijdens NLdoet en hoe organiseert u zo’n dag? De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt denkt hierin graag met u mee en biedt advies. U kunt contact met Jolijn Jurgens opnemen via j.jurgens@mensdebilt.nl of 06 1700 7462

 

Actueel nieuws | Nieuwsarchief

Nieuwe vacatures

19 april 2019

Chauffeur-maatje voor ziekenhuisbezoek

Mevrouw Bloem is mantelzorger voor haar dochter, die eens in de week (soms 2 weken) infusen... lees meer

16 april 2019

Maat gezocht om wat te drinken en stevig te bomen

Hans (43) woont na zijn scheiding in De Bilt. door zijn scheiding is hij vrienden kwijtgeraakt.... lees meer

12 april 2019

Bloemschikken, wandelen en een kop koffie

Mevrouw Meent houdt heel erg van bloemen, tuinen en wandelen. Door haar Parkinson is het lastig... lees meer

12 april 2019

Een kop koffie drinken en je eigen boek lezen? Wie ontlast de mantelzorger?

De heer en mevrouw A. (75+) genieten er erg van dat ze nog bij elkaar kunnen zijn. Meneer is... lees meer

bekijk alle vacatures