Vrijwilligersbanenroute succesvol!

publicatiedatum: vr 19 oktober 2018

Naast een markt in Het Lichtruim was er een route uitgezet langs ruim 10 verschillende organisaties in gemeente De Bilt. Dit evenement heeft als doel het vrijwilligerswerk in gemeente De Bilt te promoten en de vraag en aanbod tot stand te brengen tussen maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. De markt trok dit jaar ruim 100 bezoekers en er zijn heel veel concrete afspraken gemaakt met geïnteresseerden.

  

  

  

Het Lichtruim: In het Lichtruim waren bijna 40 maatschappelijke organisaties aanwezig; Tafeltje Dekje, Stichting Vier het Leven, d 'Amandelboom, Humanitas, Steunpunt Vluchtelingen De Bilt, Huize het Oosten, en natuurlijk ook MENS De Bilt. Op het plein waren ook de buurtsportcoaches , de Boodschappen Plusbus en de Klusbus aanwezig.

De route: Zorgboerderij Griftenstein, De Voedselbank, Leendert Meeshuis, Rover Croftgroep, De Wereldwinkel, Ronald Mc Donald, Emmaus Bilthoven, Waterliniemuseum e.v.a. openden ook hun deuren voor vrijwilligers zodat zij zelf achter de schermen konden kijken en ervaren hoe het is. 

Vrijwilligersbanenroute gemist? Was je niet in de gelegenheid om erbij te zijn? Wil jij werk doen wat er voor jou echt toe doet en je talenten inzetten om andere organisaties of inwoners in onze gemeente te versterken? Nieuwsgierig naar wat er te doen is? Kijk dan op onze website: https://www.mensdebilt-vwc.nl/vacatures-vrijwilligerswerk

Er is zoveel mogelijk! Er zijn ruim 150 vacatures vrijwilligerswerk in alle 6 kernen van gemeente De Bilt.

Of kom langs! Wil jij je oriënteren op vrijwilligerswerk dan kun je ook langskomen en in gesprek gaan met Janet, Floris Lars, Patricia of Jolijn.

Woensdagmiddag in Servicecentrum De Bilt tussen 14 en 16 uur (Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1, De Bilt). 

Vrijdagochtend in Het lichtruim tussen 10.00 en 12 uur (Planetenbaan 2, Bilthoven). 

We kunnen natuurlijk ook een afspraak maken. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met de coördinator van de vrijwilligerscentrale, Jolijn Jurgens, j.jurgens@mensdebilt.nl of 06 1700 7462

Actueel nieuws | Nieuwsarchief

Nieuwe vacatures

15 januari 2019

Samen Oplopen met een vluchtelingengezin

Voor gezinnen met (jonge) kinderen uit andere culturen zijn wij op zoek naar vrijwilligers. De... lees meer

10 januari 2019

Sfeermaker dagactiviteiten ouderen

Dagactiviteiten helpen onze bewoners zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Het geeft structuur... lees meer

10 januari 2019

Doen wat je leuk vindt

Vrijwilligerswerk is plezier voor twee. Vanuit dit uitgangspunt brengen wij mensen bij elkaar.... lees meer

10 januari 2019

Samen leuke dingen doen

Vrijwilligerswerk is plezier voor twee. Vanuit dit uitgangspunt brengen wij mensen bij elkaar.... lees meer

bekijk alle vacatures