Vrijwilligersbanenroute succesvol!

publicatiedatum: vr 19 oktober 2018

Naast een markt in Het Lichtruim was er een route uitgezet langs ruim 10 verschillende organisaties in gemeente De Bilt. Dit evenement heeft als doel het vrijwilligerswerk in gemeente De Bilt te promoten en de vraag en aanbod tot stand te brengen tussen maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. De markt trok dit jaar ruim 100 bezoekers en er zijn heel veel concrete afspraken gemaakt met geïnteresseerden.

  

  

  

Het Lichtruim: In het Lichtruim waren bijna 40 maatschappelijke organisaties aanwezig; Tafeltje Dekje, Stichting Vier het Leven, d 'Amandelboom, Humanitas, Steunpunt Vluchtelingen De Bilt, Huize het Oosten, en natuurlijk ook MENS De Bilt. Op het plein waren ook de buurtsportcoaches , de Boodschappen Plusbus en de Klusbus aanwezig.

De route: Zorgboerderij Griftenstein, De Voedselbank, Leendert Meeshuis, Rover Croftgroep, De Wereldwinkel, Ronald Mc Donald, Emmaus Bilthoven, Waterliniemuseum e.v.a. openden ook hun deuren voor vrijwilligers zodat zij zelf achter de schermen konden kijken en ervaren hoe het is. 

Vrijwilligersbanenroute gemist? Was je niet in de gelegenheid om erbij te zijn? Wil jij werk doen wat er voor jou echt toe doet en je talenten inzetten om andere organisaties of inwoners in onze gemeente te versterken? Nieuwsgierig naar wat er te doen is? Kijk dan op onze website: https://www.mensdebilt-vwc.nl/vacatures-vrijwilligerswerk

Er is zoveel mogelijk! Er zijn ruim 150 vacatures vrijwilligerswerk in alle 6 kernen van gemeente De Bilt.

Of kom langs! Wil jij je oriënteren op vrijwilligerswerk dan kun je ook langskomen en in gesprek gaan met Janet, Floris Lars, Patricia of Jolijn.

Woensdagmiddag in Servicecentrum De Bilt tussen 14 en 16 uur (Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1, De Bilt). 

Vrijdagochtend in Het lichtruim tussen 10.00 en 12 uur (Planetenbaan 2, Bilthoven). 

We kunnen natuurlijk ook een afspraak maken. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met de coördinator van de vrijwilligerscentrale, Jolijn Jurgens, j.jurgens@mensdebilt.nl of 06 1700 7462

Actueel nieuws | Nieuwsarchief

Nieuwe vacatures

5 november 2018

Hier is Rene

René is 48 jaar en woont op Bomenhof 1 op het terrein Dennendal in Den Dolder. Als hij goed in... lees meer

2 november 2018

Je kookkunst delen en samen eten?

Welke lieve vrijwilliger wil gezellig kokkerellen met Peter, 25 jaar. Hij houdt van koken, maar... lees meer

26 oktober 2018

Gastheer / Gastvrouw

Het Helen Dowling Instituut biedt psychologische zorg aan mensen met kanker, alsook hun directe... lees meer

24 oktober 2018

Computerhulp gezocht

De Wijngaard is een verpleeghuis in Bosch en Duin. Onze cliënt is een blinde spastische man met... lees meer

bekijk alle vacatures