Vrijwilligersbanenroute zaterdag 13 oktober 2018

publicatiedatum: vr 8 juni 2018

Kom langs op de vrijwilligersbanenroute voor vrijwilligers op zaterdag 13 oktober tussen 11.00 en 14.00 uur en ontdek de vele mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Er is voor elk wat wils, soms is een uurtje per week al voldoende of zijn er tijdelijke projecten. Belangrijk is dat uzelf kiest wat u aanspreekt.

Vrijwilligersbanenroute 

De vrijwilligerscentrale MENS De Bilt heeft dit jaar naast een markt in Het Lichtruim een route uitgezet langs ruim 10 verschillende organisaties in gemeente De Bilt. Deze route biedt nieuwe vrijwilligers de kans om achter de schermen te kijken bij deze organisaties. Dit biedt de unieke mogelijkheid om zelf te zien en te ervaren hoe waardevol het vrijwilligerswerk is. Daarnaast krijgt u zo een goed beeld van de organisatie en de functie.   

Het Lichtruim: 

Het Kunstenhuis, Tafeltje Dekje, Stichting Vier het Leven, MENS De Bilt, d 'Amandelboom, Humanitas, Taalpunten De Bilt, Huize het Oosten: samen met ruim 35 organisaties presenteren zij zich zaterdag 13 oktober in het Lichtruim. Iedereen die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk is welkom.

De route:

Zorgboerderij Griftenstein, De Voedselbank, Leendert Meeshuis, Rover Croftgroep, De Wereldwinkel, Ronald Mc Donald, Emmaus Bilthoven, Waterliniemuseum e.v.a. openen ook hun deuren zodat u zelf kunt ervaren hoe het is. Voor het complete aanbod aan organisaties en mogelijke routes kunt u kijken in deze PDF.

De MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale 

De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt staat op deze dag voor u klaar bij het Lichtruim en in De Vierstee in Maartensdijk. “Er is een vrijwilligersfunctie voor iedereen. Kijk naar uw passies en wat u leuk vindt om te doen. 

Wat ga jij doen?

Tijdens de vrijwilligersbanenmarkt kunt u in gesprek of een indruk krijgen wat er allemaal te doen is in gemeente De Bilt. Wie zijn de mensen achter de maatschappelijke organisaties en hoe is de sfeer? Deze bijeenkomst biedt een uitgelezen kans om in een korte tijd veel organisaties, projecten en mensen te ontmoeten. 

De Vrijwilligersbanenmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt. 

Meedoen?

Last-minute beslissende organisaties kunnen zich nog tot 31 september aanmelden bij j.jurgens@mensdebilt.nl. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden en zijn van harte welkom.

Actueel nieuws | Nieuwsarchief

Nieuwe vacatures

19 september 2018

Restaurant vrijwilliger

Vindt u het leuk om gastvrouw of gastheer te zijn in het restaurant en aan tafel te bedienen?.... lees meer

18 september 2018

Gastheer / Gastvrouw

Het Helen Dowling Instituut biedt psychologische zorg aan mensen met kanker, alsook hun directe... lees meer

18 september 2018

Leuke activiteiten met onze bewoners

MBO-4 Zoek je meer dan zomaar werk als vrijwilliger? Wil jij tijd doorbrengen met onze cliënten?... lees meer

17 september 2018

De rol van vrouwen in onze maatschappij

Kiera is een jongedame van 25 jaar. Zij heeft interesse in onderwerpen zoals de rol van de vrouw... lees meer

bekijk alle vacatures