Salvo '67

Doelstelling

Als sinds 50 jaar wordt er bij Salvo ’67 in Maartensdijk een lekker potje gevolleybald. Van jong tot oud, van beginner tot vergevorderde, iedereen is welkom! Salvo ’67 biedt aan zowel competitie spelende als recreatieve leden de kans om te volleyballen op hun eigen niveau.
We trainen elke dinsdagavond in de Vierstee in Maartensdijk. Meer informatie hierover vind je op onze website (www.salvo67.nl) bij trainingstijden. Thuiswedstrijden spelen we op zaterdagmiddag, wederom in onze thuishaven de Vierstee.
Onze jongste leden leren de beginselen van volleybal bij de mini’s. Daar kunnen ze ook al mee doen aan de minicompetitie. Vanaf 12 jaar stromen ze door naar de jeugdcompetitie. Vanaf circa 18 jaar speel je mee met de competitie spelende senioren teams of met de recreantengroep. Een deel van deze recreantengroep speelt ook mee met de recreantencompetitie in de regio Eemland. Meer informatie over de klasse waar de teams in spelen vind je bij de betreffende teampagina's.
Naast het volleybal wordt ook de gezelligheid niet vergeten. Niet voor niets is Salvo ’67 in 2014 uitgeroepen als “Leukste vereniging van de gemeente De Bilt. Elk seizoen worden er door Salvo ’67 verschillende feesten en toernooien georganiseerd. Voor de jeugd zijn hiernaast extra activiteiten, zo wordt er bijvoorbeeld gegriezeld met Halloween en eindigt elk seizoen met een jeugdkamp of minidag.
Kortom bij Salvo '67 kun je terecht voor lekker volleyballen op je eigen niveau met heel veel gezelligheid er omheen.

Werkzaamheden

Deelnemen aan en organiseren van wedstrijden in competitieverband, het verzorgen van (wekelijkse) trainingen. Het organiseren van onderlinge toernooien, bbq, etc. etc.

Vrijwilligersactiviteiten

Het besturen van de vereniging en het organiseren van de trainingen en wedstrijden met alle bijkomende activiteiten. Het voor al onze leden aantrekkelijk maken juist van onze vereniging lid te worden, zijn en blijven.

Contact

Contactpersoon: Corrie Tersteeg
E-mail: info@salvo67.nl
Telefoon: 06 51991431
Website: http://www.salvo67.nl

Salvo '67 zoekt:

Penningmeester

De penningmeester vervult de functie van de persoon die de financiën van de vereniging beheert. De penningmeester vormt tezamen met de voorzitter en de secretaris de vaste kern van het dagelijks... lees meer

Secretaris

De secretaris is de functie van de persoon (man of vrouw) die de verslaglegging doet van een vereniging. Hij/zij is verantwoordelijk voor • De ALV aankondigingen en verspreiding ALV stukken • Het... lees meer

Voorzitter

• Draagt, samen met overige bestuursleden, zorg voor het opstellen en uitvoeren van het verenigingsbeleid • Leidt de vergaderingen van het bestuur • Vergadert ca 10x per jaar met het bestuur •... lees meer

Algemeen bestuurslid

• Neemt deel aan het bestuur en aan de bestuursvergaderingen • Is aanspreekpunt voor een of meerdere commissies • Ondersteunt de overige bestuursleden daar waar nodig en pakt activiteiten op in... lees meer

Delen:

Nieuwe vacatures

14 mei 2018

Bestuurslid Ariane de Ranitz, paardrijden voor mensen met een beperking

Stichting Ariane de Ranitz is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Voor één bestuurslid zit... lees meer

14 mei 2018

Enthousiaste kookvrijwilliger gezocht (Utrecht noordoost)!

Kun jij lekker koken en wil je een ander(en) graag meenemen in je enthousiasme? Dan zoeken we jou! lees meer

14 mei 2018

Taalvrijwilliger gezocht

Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen en geduld?... lees meer

9 mei 2018

Ga jij karten met deze man van 36 jaar?

Houdt jij van karten, naar de bioscoop gaan, eten bij de Mac, en andere mannendingen? Dan heb je... lees meer

bekijk alle vacatures