Lievegoed

Doelstelling

Onze zorgverlening heeft als doel de kwaliteit van leven van cliënten te verhogen, door de ruimte te bieden voor veiligheid, inzicht, groei, een gezonde leefstijl, zinvol werk en andere vormen van zingeving.

Werkzaamheden

Wij bieden, op basis van onze antroposofische identiteit, de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving. Bij de begeleiding en behandeling staat de individuele ontwikkeling centraal. Ieder mens, ook de mens met een aandoening of beperking, kent eigen groeimogelijkheden. Bij Lievegoed weten we uit ervaring dat een mens uit meer bestaat dan alleen deze beperking of probleem. Wij richten ons niet alleen op wat niet goed gaat, maar vooral op wat er wel goed gaat en op het versterken van het gezonde.

Vrijwilligersactiviteiten

De activiteiten van onze vrijwilligers lopen uiteen, net als de tijd die het vraagt. Onze vrijwilligers hebben verschillende achtergronden en interesses. Het is niet nodig om ervaring te hebben met mensen met een beperking.

Vrijwilligerswerk bij ons is een keuze, maar is niet vrijblijvend. Daarom maken we afspraken en rekenen we op je. Daar staat tegenover dat je er ook veel voor terug krijgt. Natuurlijk van onze bewoners en cliënten zelf, voor wie jouw bijdrage belangrijk is.

Omdat ons werk vooral om samenwerken gaat, kan vrijwilligerswerk ook je eigen sociale leven verrijken.

Vrijwilligerswerk bij Lievegoed kan op verschillende plekken en in verschillende activiteiten.

Contact

Contactpersoon: Ingrid van Erp
E-mail: ivanerp@lievegoed.nl

Lievegoed zoekt:

Leuke activiteiten met onze bewoners

MBO-4 Zoek je meer dan zomaar werk als vrijwilliger? Wil jij tijd doorbrengen met onze cliënten? Ben jij enthousiast? Dan zijn we op zoek naar jou! Kom bij ons werken als vrijwilliger in een... lees meer

Delen:

Nieuwe vacatures

6 december 2018

Lid voor de cliëntenraad

Mensen die zelf een uitkering ontvangen, weten het beste waar de problemen zich voordoen. Die... lees meer

5 december 2018

Vloerspecialist

De vloeren van ons woonzorgcentrum hebben onze zorg nodig. lees meer

5 december 2018

Docent latijn of Gymnasiast

Graag wil een van de bewoners latijn leren. lees meer

5 december 2018

Computermaatje

Wil jij een van onze bewoners helpen bij het omgaan met de laptop. Ze kan al wel een beetje... lees meer

bekijk alle vacatures