Vacaturenummer: 1301

2 Move Maartensdijk zoekt: Bestuurslid

Introductie

2 Move is een gezellige vereniging die in Maartensdijk voor alle leeftijden danslessen aanbiedt in Kidsdance – Urban – Breakdance – Bodyshape - Zumba – Zumba toning. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen in het bestuur of op projectbasis inzetbaar zijn als vrijwilliger.

Taakomschrijving

Het bestuur houdt zich bezig met actuele zaken omtrent de danslessen en de vereniging en met jaarlijkse evenementen zoals de disco’s en eindshow. Op de agenda staan verder zaken als het verbeteren van de website/facebookpagina, financiën, PR en sponsoring; kortom alles wat er komt kijken om het dansen voor jong en oud voor nu en in de toekomst mogelijk te maken.
Hoeveel tijd neemt het in beslag?
We vergaderen ongeveer één keer per 6 weken, De vergaderingen vinden altijd plaats in een informele en ontspannen sfeer en duren ongeveer twee uur. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal onderwerpen dat op de agenda staat. In de maanden juli en augustus wordt er niet vergaderd. Daarnaast is de tijdsbesteding afhankelijk van het aantal taken/acties dat je hebt afgesproken om op te pakken.

Wij vragen

Een eerste vereiste om bestuurslid te worden is dat je het belangrijk vindt dat jongeren en volwassenen in Maartensdijk kunnen dansen (voor hun gezondheid en plezier) en je wilt meewerken om dit mogelijk te maken. Daarnaast is het van belang dat je vergaderen leuk vindt, maar een echte vergadertijger hoef je niet te zijn. Wel verwachten we dat je communicatief vaardig bent en initiatief kunt nemen.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Het bestuur is een kleine club gemotiveerde mensen waarmee het prettig samenwerken is. De sfeer is informeel en gezellig. Jouw bijdrage is afhankelijk van je interesse en talenten, je hebt je eigen inbreng op onderwerpen die jou aanspreken en passen bij je persoonlijke vaardigheden.

Ben je misschien geïnteresseerd en zou je wellicht een bestuursfunctie willen vervullen, maar weet je niet zeker of het wel iets voor je is? We nodigen je graag uit om een bestuursvergadering geheel vrijblijvend bij te wonen. Je maakt dan kennis met de huidige bestuursleden en je krijgt een impressie van het verloop van een bestuursvergadering. Je kunt kijken of je zelf een rol in het bestuur van 2Move zou willen en kunnen spelen. Je kunt je aanmelden via de mail: voorzitter@2movemaartensdijk.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Lieneke Geurtsen, voorzitter, 06.51242490 We horen graag van je!

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Bestuur
Laatst gewijzigd: di 26 mrt 2019
Verloopdatum: di 31 dec 2019

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met 2 Move Maartensdijk.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale ontvangt een kopie van je reactie.

Delen:

Nieuwe vacatures

19 april 2019

Chauffeur-maatje voor ziekenhuisbezoek

Mevrouw Bloem is mantelzorger voor haar dochter, die eens in de week (soms 2 weken) infusen... lees meer

16 april 2019

Maat gezocht om wat te drinken en stevig te bomen

Hans (43) woont na zijn scheiding in De Bilt. door zijn scheiding is hij vrienden kwijtgeraakt.... lees meer

12 april 2019

Bloemschikken, wandelen en een kop koffie

Mevrouw Meent houdt heel erg van bloemen, tuinen en wandelen. Door haar Parkinson is het lastig... lees meer

12 april 2019

Een kop koffie drinken en je eigen boek lezen? Wie ontlast de mantelzorger?

De heer en mevrouw A. (75+) genieten er erg van dat ze nog bij elkaar kunnen zijn. Meneer is... lees meer

bekijk alle vacatures