Vacaturenummer: 1381

Warande/Leendert Meeshuis zoekt: Tuinvrijwilliger(s) gezocht

Introductie

Voor ons verpleeghuis in Bilthoven zijn wij op zoek naar één of meerdere tuinvrijwilligers die voor één of twee dagdelen per week onze mooie binnentuin(en) willen onderhouden. Het Leendert Meeshuis werkt vanuit de antroposofische levensvisie, en voor het werk in de binnentuinen betekent dit dat er biologisch (dynamisch) wordt gewerkt, meewerkend met de seizoenen en zonder gebruikmaking van milieu- en dieronvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Alle werkzaamheden worden verricht met respect voor- en in overeenstemming met de natuur.

Taakomschrijving

De tuinvrijwilliger is in staat om op basis van de bestaande tuinarchitectuur de tuin(en) te onderhouden en te verzorgen, en is bereid om zich flexibel op te stellen naar bewoners en collega’s die (moestuin) taken verrichten in de tuin(en), die er wandelen en soms, zittend op een bankje, kunnen genieten van de flowform, de vissen in de vijver of de mooie bloemen.

Wij vragen

De tuinvrijwilliger is bereid het werk van de hoveniers die eens in de week komen werken zelfstandig (en los van hen) te ondersteunen, steeds alles met respect voor – en in overeenstemming met de natuur. Dagdelen kunnen worden ingevuld in overleg.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

De organisatie organiseert tweejaarlijks een vrijwilligersbijeenkomst, waarbij de vrijwilligers onderling kennis en ervaring kunnen uitwisselen, en vanuit de organisatie een programma wordt aangeboden, dat vrijwilligers wat kennis en kunde betreft ondersteunt in hun (indirecte) werk voor dementerende bewoners. Ook vindt er ondersteuning en begeleiding plaats vanuit de vrijwilligerscoordinator, wanneer de vrijwilliger daar behoefte toe voelt.

Tijdsbesteding: 4 uur per week
Soort werk: Buiten/natuur/dieren, Buiten/natuur/dieren
Laatst gewijzigd: do 21 nov 2019
Verloopdatum: di 1 dec 2020

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Warande/Leendert Meeshuis.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale ontvangt een kopie van je reactie.

Delen:

Nieuwe vacatures

16 januari 2020

Collega die onze externe communicatie ondersteunt

Als een vluchteling in Nederland een asielvergunning of een verblijfsvergunning heeft gekregen,... lees meer

16 januari 2020

Festival Tweetakt zoekt Horecamedewerkers Neude 18+

Het is weer zover, festival Tweetakt 2020 komt er aan! Het festival is niets zonder... lees meer

16 januari 2020

Festival Tweetakt zoekt bouwploeg Neude

Het is weer zover, festival Tweetakt 2020 komt er aan! Het festival is niets zonder... lees meer

16 januari 2020

Festival Tweetakt zoekt bouwploeg Fort Ruigenhoek

Het is weer zover, festival Tweetakt 2020 komt er aan! Het festival is niets zonder... lees meer

bekijk alle vacatures