Vacaturenummer: 1279

Kwintes zoekt: De rol van vrouwen in onze maatschappij

Introductie

Kiera is een jongedame van 25 jaar. Zij heeft interesse in onderwerpen zoals de rol van de vrouw in de maatschappij, de onzekerheid die vrouwen kunnen ervaren en hoe zij zich kunnen profileren. Zij vindt het ook leuk om te poolen en ze houdt van gezelschapspelletjes. Kortom Kiera zoekt een vrouwelijk maatje met dezelfde interesses met wie zij een keer in de week iets kan afspreken.

Taakomschrijving

Samen naar een rustig café om te poolen, wandelen of fietsen zijn dingen die jullie samen kunnen gaan doen. Leeftijd speelt eigenlijk geen rol, Kiera vindt het wel fijn wanneer je een rustig persoon bent

Wij vragen

Ben jij die vrijwilliger die ook geïnteresseerd is in maatschappelijke onderwerpen en houd je er ook van om hierover te praten? Vind je het ook leuk om samen met Kiera 1 keer in de week af te spreken? Reageer dan op deze oproep en je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Kwintes zorgt goed voor haar vrijwilligers. Je krijgt bij Kwintes een vast aanspreekpunt, begeleiding en scholingsmogelijkheden. Vrijwilligers hebben gratis toegang tot e-learning en krijgen intervisie aangeboden. Ook organiseert Kwintes een vrijwilligersbijeenkomst voor uitwisseling, ontmoeting en scholing. Vrijwilligers krijgen een overeenkomst en een WA verzekering. Er zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen!

Word vrijwilliger bij Kwintes! Jij vormt een belangrijke aanvulling in de zorg voor onze cliënten.

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Hulpverlening, Hulpverlening
Laatst gewijzigd: ma 17 sep 2018
Verloopdatum: do 27 dec 2018

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Kwintes.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale ontvangt een kopie van je reactie.

Delen:

Nieuwe vacatures

6 december 2018

Lid voor de cliëntenraad

Mensen die zelf een uitkering ontvangen, weten het beste waar de problemen zich voordoen. Die... lees meer

5 december 2018

Vloerspecialist

De vloeren van ons woonzorgcentrum hebben onze zorg nodig. lees meer

5 december 2018

Docent latijn of Gymnasiast

Graag wil een van de bewoners latijn leren. lees meer

5 december 2018

Computermaatje

Wil jij een van onze bewoners helpen bij het omgaan met de laptop. Ze kan al wel een beetje... lees meer

bekijk alle vacatures