Vacaturenummer: 1280

Helen Dowling Instituut zoekt: Gastheer / Gastvrouw

Introductie

Het Helen Dowling Instituut biedt psychologische zorg aan mensen met kanker, alsook hun directe naasten. Naast psychologische zorg doen wij ook toegepast wetenschappelijk onderzoek en bieden we trainingen en scholing aan, zowel aan professionals binnen de oncologie alsook het bedrijfsleven.

Taakomschrijving

Ontvangst van clienten, lichte administratieve werkzaamheden, verzorgen/cateren van groepen en vergaderen, verantwoordelijk voor de algehele staat van het pand (netjes houden). U werkt in een groepje van 3 personen en bent voor onze clienten het gezicht van het Helen Dowling Instituut (HDI)

Wij vragen

Een leuke, gemotiveerde, betrokken vrijwilliger, die bereid is om op de vrijdagmiddag bovengenoemde taken te vervullen. Zoals gezegd, werk je in een groepje, van 12.30 tot ca 17.00 uur.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Een afwisselende, leuke functie. je maakt deel uit van een prachtige organisatie die nuttig en belangrijk werk doet. De mensen bij het HDI zijn zeer gemotiveerd en gedreven; het is een fijne groep om bij te horen. Als gastheer/-vrouw ben je voor clienten die komen,het (eerste) gezicht van het HDI. Dus je taak is belangrijk.
Neem bij verdere vragen gerust contact op met mij: Stieneke Bisschop, tel.: 030 - 252 40 20 of stuur een mailtje: sbisschop@hdi.nl

Tijdsbesteding: 4 uur per week
Soort werk: Hulpverlening, Overige
Laatst gewijzigd: vr 26 okt 2018
Verloopdatum: do 31 jan 2019

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Helen Dowling Instituut.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale ontvangt een kopie van je reactie.

Delen:

Nieuwe vacatures

6 december 2018

Lid voor de cliëntenraad

Mensen die zelf een uitkering ontvangen, weten het beste waar de problemen zich voordoen. Die... lees meer

5 december 2018

Vloerspecialist

De vloeren van ons woonzorgcentrum hebben onze zorg nodig. lees meer

5 december 2018

Docent latijn of Gymnasiast

Graag wil een van de bewoners latijn leren. lees meer

5 december 2018

Computermaatje

Wil jij een van onze bewoners helpen bij het omgaan met de laptop. Ze kan al wel een beetje... lees meer

bekijk alle vacatures