Vacaturenummer: 1159

Warande/Leendert Meeshuis zoekt: Gastvrouw zondagsconcerten

Introductie

Voor ons verpleeghuis op het terrein van Berg en Bosch zijn we op zoek naar een gastvrouw of gastheer, die muzikanten voor de zondagsconcerten ontvangt, aankondigt en bedankt. Hij/zij zorgt ook voor een vriendelijke ontvangst van onze bewoners met dementie voor wie de concerten iedere zondag in de Tuinzaal worden opgevoerd. Een goede omgang met de vrijwilligers die de zondagsconcerten mede vormgeven en ondersteunen is eveneens een voorwaarde. De geschikte gastvrouw/heer is representatief, heeft kennis van zaken en kan goed organiseren en afstemmen met de andere vrijwilligers van de zondagsconcerten.

Taakomschrijving

Wat de gastvrouw/heer moeten weten t.a.v. haar/zijn taak is het volgende: een enkele keer moeten muzikanten worden opgehaald van station Bilthoven, maar meestal worden ze door de gastvrouw/heer bij de receptie ontvangen en wordt hen een plek aangeboden waar ze hun spullen kunnen achterlaten en iets kunnen nuttigen voor ze beginnen met het concert. Intussen zorgt de gastvrouw/heer ervoor dat de vrijwilligers de bewoners een goede plek kunnen geven in een vooraf verwarmde Tuinzaal. Indien gewenst kondigt de gastvrouw/heer de muzikanten aan en bedankt ze met een bloemetje ten afscheid.

Wij vragen

Voor deze vacature binnen ons verpleeghuis verwachten we een representatieve en sociale gastheer of gastvrouw, die de zondagsconcerten op een prettige en gastvrije manier begeleidt.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Als verpleeghuis kunnen we de gastvrouw/heer van de zondagsconcerten een reiskostenvergoeding bieden en een tweejaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst, waarbij voor vrijwilligers een praktisch en inhoudelijk interessant programma wordt aangeboden met een gezamenlijke lunch ter afsluiting. Tevens is er eens in de twee jaar een bijzonder uitje voor alle vrijwilligers van de twee antroposofische verpleeghuizen in deze regio samen, het Leendert Meeshuis te Bilthoven en Huize Valckenbosch in Zeist.
De vrijwilligerscoordinator van het Leendert Meeshuis is, naast de gastvrouw/organisator van de zondagsconcerten, eveneens beschikbaar voor begeleiding, vragen, suggesties en ideeën en zal het intakegesprek voeren.

Tijdsbesteding: 4 uur per week
Soort werk: Overige, Cultuur
Laatst gewijzigd: di 24 jul 2018
Verloopdatum: zo 1 dec 2019

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Warande/Leendert Meeshuis.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale ontvangt een kopie van je reactie.

Delen:

Nieuwe vacatures

15 februari 2019

Vrijwilliger Inloop voor daklozen

Heb je tijd om onze bezoekers aandacht te geven, waardoor hun wereld weer wat groter wordt? Dan... lees meer

5 februari 2019

Klusjesman of vrouw

Ons Ontmoetingshuis op Berg en Bosch is nu een paar maanden open en we zijn erg tevreden over de... lees meer

31 januari 2019

Vrijwilligers huisbezoeken

MENS De Bilt zoekt nieuwe vrijwilligers voor het team ‘Informatief Huisbezoek’ . Je bezoekt... lees meer

29 januari 2019

Front Office Medewerker / Receptionist (m/v)

WVT zoekt vrijwilligers voor de functie van Front Office Medewerker / Receptionist (m/v) lees meer

bekijk alle vacatures