Vacaturenummer: 1269

Huize Het Oosten zoekt: Fiets vrijwilliger (Duofiets/ rolstoelfiets)

Introductie

Wij zoeken vriendelijke, vitale en gemotiveerde vrijwilligers om met onze bewoners op de duofiets of rolstoelfiets een ritje in de omgeving te maken.

Taakomschrijving

Fietsen met onze bewoners.
Op woensdag 11 juli 2018 werden de duo- en rolstoelfiets van Huize Het Oosten feestelijk in gebruik genomen. Fietsen is een goede manier van bewegen en erg gezond voor het lichaam. Ook mensen die slecht ter been zijn kunnen zo, in tegenstelling tot lopen, behoorlijke afstanden afleggen. Fietsen op een duofiets is bovendien ook nog eens erg gezellig, omdat je niet achter, maar naast elkaar zit.
Voor velen is het fietsen alweer een tijd geleden en wordt het als een feestje ervaren, Eindelijk de wind weer door mijn de haren, aldus een bewoner.
Huize Het Oosten zoekt nog fietsvrijwilligers die willen helpen bij het project ga toch fietsen! Om zoveel mogelijk bewoners op de fiets te krijgen. Lijkt het u wel wat? Neem dan contact op met Corine Haas, chaas@huizehetoosten.nl/ 030-2744603.

Wij vragen

Wij zoeken vriendelijke, vitale en gemotiveerde vrijwilligers om met onze bewoners op de duo-fiets of rolstoelfiets een ritje in de omgeving te maken.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Huize Het Oosten is een stichting, mooi en centraal gelegen in een park in Bilthoven. De (zorg) appartementen zijn ruim, licht met uitzicht op het park, een eigen badkamer en huiskamer op iedere zorgafdeling. We bieden veel culturele activiteiten voor bewoners en hebben een restaurant, bibliotheek, fitness, schilderatelier, dagbesteding etc.

We bieden een prettige woon- en werksfeer in Huize Het Oosten en hebben 2 keer per jaar een informatieve bijeenkomst voor onze vrijwilligers met een attentie, gezellig diner, een interessante workshop voor deskundigheidsbevordering en begeleiding van een professional.

We bieden de mogelijkheid om andere vrijwilligers te ontmoeten en om met onze bewoners in groepsverband of individueel een fijn contact op te bouwen of een leuke activiteit te doen.
U als vrijwilliger maakt voor ons het verschil in Huize Het Oosten, met net een beetje meer aandacht voor onze bewoners!

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Sport & Spel, Vervoer
Laatst gewijzigd: wo 2 jan 2019
Verloopdatum: di 31 dec 2019

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale ontvangt een kopie van je reactie.

Delen:

Nieuwe vacatures

21 augustus 2019

Tuinvrijwilliger(s) gezocht

Voor ons verpleeghuis in Bilthoven zijn wij op zoek naar één of meerdere tuinvrijwilligers die... lees meer

24 juli 2019

Gouden vrijwilliger

De Gouden vrijwilliger helpt mee om wensen van kwetsbare ouderen in vervulling te laten gaan. U... lees meer

24 juli 2019

Gastheer / gastvrouw

Vind je het leuk om activiteiten te begeleiden en te coördineren en om het visitekaartje van de... lees meer

23 juli 2019

Wandelen met blinde cliënte

Je wandelt met een dame die blind is. Mevrouw maakt gebruik van een rollator en loopt langzaam.... lees meer

bekijk alle vacatures